conferencia

En la conferencia nos han  presentat a Mari Carmen Diez l' escriptora del llibre "educar i educar-se"., esta dona ha escrit mes de 14 llibres publicats des 1995
Maria és va licenciar en la universitat d' Alacant i maria és va licenciar en infantil.

En  la conferència hi había en tot moment Maria parlava de les seues experiencies personals com cuant era mestra i en la seua classe anaven els pares i iaios.
Una vegada va anar un medic i els xiquest van jugar com si foren a la consulta, altre día un pare qui era el propetari de una botiga de pesca, el home va parlar de les cucs de pesca i que com si els estrassen exploten i embruten tot de sang.

Altre dia va anar parlar de les bolques en classe, els infants és van riure de les nens que encara porten bolques perque aixo és de nadons.Peró una xiqueta va dir que no perquè el seu iaio portava bolques per adults, el iaio va anar a classe per explicar perqué portava bolques i va dir que hara no necessita més bolques perqué estava bé.

Tambe me va agradar l' explicació de l' epiloge , en l' epiloge l' autora ens diu que per molt que vulgum entendre i saber tot sobre els xiquest no és possible perqué ells són diferents  i no pensen com nosaltres peró si que necessiten que algú els acompanyi

Comentarios